آجيلها از جمله مواد غذايي مغذي و پرطرفداري هستند که علاوه بر مصرف به صورت خام يا بو داده، در تهيه و تزيين بسياري از غذاها به کار ميروند. استفاده از آجيلها در غذاها علاوه بر افزودن طعم و مزهاي منحصر به فرد، ارزش غذايي بالايي نيز به غذا ميبخشد. در اين مقاله به بررسي ده غذايي که با آجيل درست ميشوند، ميپردازيم. اجيل عابديني
1.خورشت فسنجان
خورشت فسنجان يکي از معروفترين غذاهاي ايراني است که با گردو و رب انار تهيه ميشود. گردوهاي خرد شده در اين خورشت علاوه بر ايجاد طعم خاص و خوشمزه، ارزش غذايي بالايي به آن ميبخشند. اين خورشت معمولاً با گوشت مرغ يا گوشت قرمز تهيه ميشود و يکي از غذاهاي محبوب در مهمانيها و جشنهاست.
2.نان بادامي
نان بادامي يکي از نانهاي خوشمزه و مغذي است که با بادام تهيه ميشود. در تهيه اين نان، بادامهاي خرد شده به خمير نان اضافه ميشود و در نهايت با لايهاي از عسل يا شکر تزئين ميشود. اين نان ميتواند به عنوان يک صبحانه يا ميانوعده مقوي مصرف شود.
3.سالاد مرغ با بادام
سالاد مرغ با بادام يکي از سالادهاي خوشمزه و سالم است که ترکيبي از مرغ پخته، بادام خرد شده، سبزيجات تازه و سس مخصوص تهيه ميشود. اين سالاد به عنوان يک وعده غذاي سبک و مغذي مناسب است و ميتواند در مهمانيها نيز سرو شود.
4.برياني با بادام و کشمش
برياني يکي از غذاهاي معروف و محبوب هندي است که با برنج، گوشت و ادويههاي مختلف تهيه ميشود. اضافه کردن بادام و کشمش به برياني، طعم و مزهاي خاص به آن ميبخشد و ارزش غذايي آن را افزايش ميدهد. اين غذا معمولاً با ماست و سالاد سرو ميشود.
5.خوراک مرغ با گردو
خوراک مرغ با گردو يکي از غذاهاي خوشمزه و مغذي است که با مرغ، گردو و سس مخصوص تهيه ميشود. در اين غذا، گردوهاي خرد شده به سس اضافه ميشود و همراه با مرغ پخته ميشود. اين غذا ميتواند به عنوان يک وعده غذاي کامل و مغذي مصرف شود.
6.پاستا با سس پسته
پاستا با سس پسته يکي از غذاهاي خلاقانه و خوشمزه است که در آن پستههاي خرد شده به سس پاستا اضافه ميشود. اين غذا طعمي منحصر به فرد دارد و ميتواند به عنوان يک وعده غذاي خاص و متفاوت سرو شود. اضافه کردن خامه و پنير به اين سس، طعمي بينظير به آن ميبخشد.